9 juli HEMRESA!!! 

 
       
 

Allt roligt har ett slut, så även sommarvandringen 2018. Det är alltid lika tråkigt att skiljas åt, och den här gången fick vi säga farväl till både Linnéa och Lisbeth direkt efter frukosten. Linnéa, som körde egen bil skulle köra Lisbeth till Trondheim där hon ska fortsätta sin Norgesemester. För oss andra väntade en lång dag med bussresor och en tågresa som avslutning. Det kändes faktiskt inte helt fel att hoppa på bussen, för det fina vädret var nu slut och regnet föll i Gjendesheim. Och det var kallt.
Men ingen resa utan strul. Först var bussen sen till Oslo, så det blev ingen lång paus där. Men sen började det riktiga strulet. Först lite köer ut från Oslo och sen tvärstopp på E6 vid den svenska tullstationen. Det hela slutade med att vi missade vår tåg i Göteborg med 20 minuter. Nya biljetter måste köpas, och hemresan försenades med en timme.
Men väldigt skönt att vara hemma och bli mött av Magnus på stationen, som vanligt utrustad med en röd ros.

Nu återstår det bara att ta hand om utrustningen, gå igenom alla bildern, och skriva ner den här bloggen. Och så småningom ska även ett bildspel vara klart.
 
 
Borta bra men hemma bäst!
 
     
       
       
 

TILL SLUTSUMMERINGEN

   
       
 

Till STARTSIDAN