11 augusti: 

 
       
 

 

 
     
 
 
 
Efter gårdagens dramatik så blev dagens resa mycket lugn och händelselös. De sista korsorden löstes, medan vi andra slängde oss över skvallertidningar som var kvarlämnade på tåget.
 
 
 
 
 

Nästan på utsatt tid rullade vi in på Stockholms central, och nu hade vi drygt två timmars väntan innan tåget till Göteborg skulle gå. Det fick bli ett nytt besök på det delikata matstället på centralen.

 
     
 
Nu var vi rejält trötta på att vara på resande fot, så större delen av den sträckan tillbringades i sällakap av John Blund
 
 
 
     
 

Sista etappen från Göteborg till Halmstad lyckades vi faktiskt hålla oss vakna. Förmodligen för att det är mycket stökigare på Öresundstågen än på SJs tåg. I Varberg sa vi hej till Kristina som nu var hemma. Det var säkert en glad Martin som kramade om sin lilla tjockis nu när hon(de) var lyckligt och väl hemma igen.
I Halmstad var det så dags att säga hej då. Det ofrånkomliga slutet på en härlig vandring hade nu kommit. Åse vinkade adjö och fortsatte till Ängelholm. Ungar, hundar och respektive mötte oss på stationen, och visst var det LITE skönt att vara hemma igen.

Även om jag älskar fjällen och dess natur så får jag ju erkänna att det är fint även hemma i Haverdal. Att byta fjällen mot stranden är helt ok.
 

Hemma i Haverdal igen, till Atlas stora glädje. Har nog saknat matte ------ lite…
 
  Det blev en riktigt mysig kväll där Magnus bjöd på en jättegod grillmiddag med ett glas rött till. Senare på kvällen tände jag min fina ljusstake som jag fick av gänget. Än en gång –  
 

TUSEN TACK!!!! Polcirkelljusstaken är helt underbar!!

 
       
       
       
 

FÖREGÅENDE DAG

   
       
 

TILL SLUTORDEN

   
       
 

Till STARTSIDAN