SLUTSUMMERING

 
 
 
 

Vi har haft 10 underbara dagar i Sarek, och det kommer definitivt att bli fler turer hit. Nästa gång redan 2014!
Med facit i handen stämde verkligheten väldigt bra med planeringen. Det var bara en dag vi inte nådde ända fram till det tänkta lägret. Sen får jag ju erkänna att allt inte varit min förtjänst, utan vi hade en väldig tur på inledningsdagen där helikoptern hjälpte oss.
Den stora skräck för vad som fanns i gruppen innan vi gav oss av, hoppas jag nu är borta. Däremot hoppas jag innerligt att de fortfarande har respekt för vattenövergångar i alla de former.

Av de prylar jag hade mig är det framförallt tre som jag framhåller som mina bästa vänner under vandringen, och det är:
Coverbootsen, myggnätet och SPOT-sändaren.
 
     
 

De här prylarna kunde jag tjänat grova pengar på, men de är ovärderliga
.
 
     
 
 
 

SPOTEN gav inte bara oss en trygghetskänsla, utan även våra nära o kära där hemma kände sig trygga med att få små livstecken från oss.  Sändaren rekommenderas starkt till alla som skall ut i vildmarken!

 
     
 
Väl hemma så återstod bara ert par saker att göra. Tråkiga men ack så viktiga. Materielvården. Kängorna skulle tvättas rena och fettas in noga, ryggsäcken ses över och trasiga spännen bytas ut, brännaren skulle ses över och rensas, sovsäckar och liggunderlag vädras och sist men inte minst så skulle tältet städas av. Det kändes som om halva Sarek låg kvar i det.
 
  
     
     
     
     
   
 
Dagboken är skriven utifrån hur jag har upplevt vandringen, dvs den är helt subjektiv!! Jag hoppas ni har haft en trevlig läsning, och skriv gärna en liten kommentar i GÄSTBOKEN
 
       
       
       
 

FÖREGÅENDE DAG

   
       
       
 

Till STARTSIDAN