VANDRINGSBLOGG 2019

 
     
 
SAREK med Rapadalen
 
 

Det här är en personlig, och helt subjektiv blogg , om hur jag som vandrare och färdledare, upplevde vår vandring genom Sarek.

 
     
 

VÄLKOMNA att läsa om våra vedermödor i Sarek sommaren 2019. En vandring som inte blev helt enligt planerna, utan för första gången fick jag lösa ut reservalternativet. Jag har försökt att sammanfatta mina/våra upplevelser under vandringen i denna fantastiska miljö i den här bloggen. Tänk bara på att det är en subjektiv blogg, byggd till största delen på mina intryck, känslor och upplevelser. Som vanligt består bloggen av både text och bilder, där huvuddelen av fotona är tagna av mig, men jag har även lånat bilder från mina medvandrare.

 
     
 

Årets ledord, för att göra en  kort sammanfattning av den här vandringen, blir följande:

HETT, SOLIGT och VINDSTILLA. Även i år blev det för mycket av det goda. Det är inte skönt att vandra med full packning på över 1000 meters höjd och inte ha ett moln på himlen eller känna en endaste svalkande liten vindil. Är det dessutom över 30 grader så är det FÖR bra väder….. Det här är de tre orden som dominerade vandringen, men sen kan jag fylla på med några till:

Fantastiskt landskap, mäktigt, stenigt, rullande stenar, vattenövergångar, mer eller mindre häftiga vad, mycket vatten i jåkkarna, ”värmeslag”, solbränna, EN mulen dag, Snávvávágge, väderomslag, blåsigt, mysiga tältkvällar, mäktig grönska, reservplanen gäller, många glada skratt, kamratstöttning, världens bästa vandringsgäng som aldrig gnäller eller ifrågasätter mm mm………

 
     
 

Jag hoppas ni uppskattar årets vandringsblogg om vad vi upplevde i Sarek under tio dagar.
Eva

Skriv gärna en liten kommentar i gästboken!

 
     
 
Klicka på bilderna nedan för att läsa om respektive dag.
 
       
 

 

Skriv i vår gästbok

Öppnas i nytt fönster(flik)

 
       

 

 

 07-23

 07-24

 07-25

 
 

 

 07-26

07-27

07-28

 
           

 

07-29

07-30

07-31

 
           
 

 

08-01

08-02

08-03 -- 04

 
           
 

                   

SLUTSUMMERING

 
       
       
       
 

Tillbaka till STARTSIDAN