8.e mars minus 1 grad

Av Magnus

 
       
 
Så var det då dags att åka hem.!!! Sorgligt men sant. Nu var det ju inte så väldigt bevänt med vintertemperaturerna längre. Visserligen var dagens bild av termometern tagen lite sent (kl 09:27) men någon våldsam vinterkyla var det inte längre.
 
 
 
 
 

Sedan alla hade intagit sin frukost vidtog städningen.
Man kan tro att det inte skulle vara så svårt att städa en liten stuga, men efter två veckor hav vi (inklusive Atlas) dragit in en hel del smuts. Stugan är alltid väldigt fin när vi kommer, och vi vill lämna den i samma skick. Vi trivs väldigt bra och vill väldigt gärna komma tillbaka.

När det är färdigstädat vidtar det obligatoriska gästboksskrivandet.

 
 

Eva skriver för 20.e året i gästboken och berättar hur vi alla har stormtrivts i stugan
 
     
 
Så vidtog den 60 mil långa hemfärden. Det finns flera vägar att välja men vi väljer vår vanliga "rutt"
 
 
          
 
 
Vi passerar Vansbro, och dess typiska startplats      I Prästbäcken strax söder om Filipsstad tar vi             I trakten av Mullsjö kommer sonedgången
för Vansbrosimmningen, efter cirka 2 timmar         vid 3-tiden en längre rast så Atls får röra sig lite          vid halv sjutiden
 
     
 
Väl hemma i Haverdal vid niotiden på kvällen skall bilen packas ur. Det finns inte tid, eller för den delen ork, att lägga allting på sina platser, så allt hamnar på lediga golvytor i köket och andra rum. Atlas hjälper i vanlig ordning till med glada svansviftningar. Han tycks vara glad att vara hemma igen. Eva och jag är mindre säkra, i morgon börjar vardagen igen.
 
 
 
     
 
Tack för att ni har velat läsa vår dagbok. Skriv gärna en rad i vår gästboken som finns på förstasidan av vår hemsida. Sidan kommer att uppdateras fortlöpande och så fort vi hinner. Förhoppningen är att vi ska kunna skriva om alla våra "små" företag som vi ger oss in på. Välkomna med förslag.
 
       
       
       
     
 

Till STARTSIDAN

   
 

Till FAMILJENS Järkenstedts startsida