4 Mars – STAFETTVASAN:

   

Det här var dagen då vädergudarna bestämde att visa sig från sin sämsta sida. För andra gången skulle Fjällgänget ge sig ut i Vasaloppsspåret och laguppställningen var densamma som 2014. Men nu hade vi möblerat om på några sträckor, vilket innebär att vi åker i följande ordning: 1. Linnéa (24km),   2. Lisbeth (24km)   3. Kristina (15 km),   4. Anna (9 km)    och 5. Eva (19km).
När vi kom upp till Sälen började det snöa ordentligt, och vi insåg snart att det skulle bli en tuff dag i spåret. Till skillnad mot i måndags var det inte kallt, -2 grader, men men….
De enda som hade en toppendag var Thea och Hugo som for runt i snön. Hugo ännu en gång beväpnad med koskällan som ingen fick röra….

För att göra en väldigt lång dag kort så blev det en helvetesresa för oss alla. Men vi gjorde en heroisk insats, inte tal om att bryta, och tog oss hela vägen ner till Mora.  Bra jobbat tjejer! Och ett stort TACK till Magnus, Åse, Martin och maskotarna Thea o Hugo.  Loppet går inte att genomföra utan servicepersonal/chaufförer.  Jag skall inte tråka ut läsarna med att redogöra för snö, trötthet och vallaproblem, utan låter bilderna tala för sig själva. Det blir en bildkavalkad på 29 bilder som väl summerar vår 11 timmar och 27 minuter långa färd ner mot Mora.
 
 

Behaglig temp men NU kommer snön!!! :(

Startplatsen framifrån för en gångs skull :)
 
 
    
                                           Klart för START Linmnéa                                                                                                Ny snögubbe i Mångsbodarna
 
 
    
VAR är Linnéa??????                                                                                                                                                  Lisbeth i Flygvapen-backen
 
 
    
RISBERG = Halva sträckan avklarad                                    Magnus och Linna fryser på SJÖARNA                               "Ta mig ÅSE!!!"                      
 
 
    
                   Lunch i det vita                                             I väntan på "omstart" i Evertsberg                                                     Det är MIN bjällra I DAG OCKSÅ
 
 
    
HEJA HEJA
                                                                                                      En ÅKSUGEN Kristina gör sig klar för start i Evertsberg
 
 
    
                                                                                        Magnus "ÄLSKAR" snö
- NOT                                                           Oxberg NÄSTA                
 
 
    
                  Tv å glada "snögubbar" väntar på Lisbeth som nu kommer till Evertsberg
                                                          "FY FAAAN"                                           
 
 
    
Thea ÄLSKAR snön hon
                                                                                               Anna på G mot HÖKBERG                                      
 
 
 
                        mörkt Mörkt MÖÖÖÖRKT i ELDRIS          
 

BRA GJORT GÄNGET!!!
 

Vår ÅKPROFIL!!!!
 
 
 

 
   
     
   
     

Till STARTSIDAN 2016