3 Mars – Theas vasalopp:

   

Idag har det varit en lugn dag för alla utom Thea. Hon har åkt sitt egna vasalopp. Tyvärr genomför Mora barnens vasalopp på en lång och för nybörjare avancerad sträcka. Så där ville vi inte låta henne åka. Snälla arrangörer, skippa första delen av sträckningen och låt de minsta få börja vid Zornmuseet och slippa backarna!

Stolt och spänd började hon åka i spåret vid klockstapeln. Det lyste av glädje av henne och hon kämpade på.
 
 
 
 
  
 
 
Ivrigt påhejade av familjen, fjällgänget och okända stakade hon sig in i mål och belönades med en dalahäst. Bra jobbat tjejen!
 
 
 
     
Efter att ha kramat om Thea gick vi andra ner till mässan. Nu gällde det att försöka komma över så många som möjligt av Wasas färdigbredda knäckemackor. Bra att ha i sommar på vandringen!. Givetvis blev det ett nytt besök hos killen i TOKO ståndet. Fick en snabb genomgång om väder och bästa vallningen för både mina o Kristinas skidor. Även Anna sög åt sig av tipsen och investerade i lite vallor. Hon ska ju valla sina skidor själv inför morgondagen.
 
     
 
 
     

Givetvis passade vi på att låta oss väl smaka av allt som det bjöds på i tältet. Kaffe och nybakade bullar från Preem smakade bäst.

 
 
 
  
 
     
 
Magnus och jag lämnade gänget i mässtältet och gav oss av hemåt. Nu skulle det vallas skidor!
 
     
 

 
   
     
   
     

Till STARTSIDAN 2016