1 Aug
   
       
 

Våra elever har verkligen varit duktiga idag. Familjedagen har verkligen väckt stort intresse, och 190 st var anmälda. Till detta kommer 67 elever och ett antal instruktörer.  Min målsättning var att det åtminstone skulle vara organiserat kaos, men det blev inget kaos.
Eleverna hade valt ut tio st moment av sin utbildning som de ville visa upp. Efter lite hjälp och avdömningar från oss var det ett antal nervösa ungdomar som tog emot anstormningen vid 10 tiden. Jag låter bilderna tala sitt egna språk.

 
  
    
      
 
 
 
När förevisningarna var slut bjöds det på korv, nästan 400 korvar grillades
 
 
 
 
 
 
Efter ett par intensiva timmar var det dags för mig att tacka alla familjemedlemmar som kommit, och skicka dem vidare till en information om JAS39.
 
 
  
 
 
 
 

Detta för at få lite tid med eleverna och sammanfatta dagen, samt låta dem skriva permislappar. För i kväll har de varit lediga!!!!!!

Antingen har de varit med sina anhöriga i stan, eller så har de varit med mig och Magnus på pizzeria. Båda gängen verkade vara nöjda med sin kväll och har nu laddat dom, och vi, om batterierna inför de sista dagarna.
 
     
 
Vi har även hunnit med att genomföra den utlovade brandsynen på Nyårsåsen. Roger och Jocke var verkligen effektiva. Brandsynen som tidigare har tagit ca 4 timmar, tog i år endast en dryg timma.
 
     
 

TACK alla elever för en jättefint genomförd dag och tack alla ni som kom och tittade!