VANDRINGSBLOGG 2020

 
     
 
GRÖVELSJÖN
 
 

Det här är en personlig, och helt subjektiv blogg , om hur jag som vandrare och färdledare, upplevde vår vandriongsvecka i Grövelsjön.

 
                           
 

VÄLKOMNA att läsa om vår lite annorlunda sommarvandring i Grövelsjön. En vandring med ett fast boende på STF Fjällststion och där vi gjorde sju dagsturer av varierande slag. Trots at gränsen till Norge var stängd, med undantag för Linnéstigen, lyckades jag genomföra alla planerade turerna. Till skillnad från föregående år drabbades vi verkligen inte av värmeslag, utan det var tom så att långkalsongerna kom till användning.ag treoddde att det skulle bli lätt att sammanfatta årets vandring, men det visade sig vara tvärtom. Förmodligen för att jag känner området alltför bra, och det därför inte blev några "aha upplevelser i naturen" för mig. Dessutom bjöd upplägget med dagsturer inte på några större fysiska utmaningar. Det blev en härlig vecka tillsammans med ett delvis nytt gäng, och det är bara att konstatera att jag har turen att vandra med världens bästa vandringskamrater, där alla ställer upp för alla.

Som vanligt består bloggen både av text och bilder där de flesta fotona kommer från min kamera och telefon, men har även lånat bilder från övriga deltagare. När ni läser om våra dagar, tänk på att det är en subjektiv blogg som bygger på mina intryck!

 
     
 

Jag hoppas ni uppskattar årets vandringsblogg om våra vandringsdagar i Grövelsjön.
//Eva

Skriv gärna en liten kommentar i gästboken!

 
     
 
Klicka på bilderna nedan för att läsa om respektive dag.
 
       
 

 

Skriv i vår gästbok

Öppnas i nytt fönster(flik)

 
       

 

 

 07-02 -- 03

 07-04

 07-05

 
 

 

 07-06

07-07

07-08

 
           

 

07-09

07-10

07-11

 
           
 

                   

SLUTSUMMERING

 
       
       
       
 

Tillbaka till Vandringens STARTSIDA