Sommarvandringen 2020

 
 

GRÖVELSJÖN

 
       
 
 
       
       
       
 

Pga pandemin covid-19, Corona, har planeringen inför årets sommarvandring slagit alla rekord i motgångar och omplaneringar. I januari hade jag en färdig planering med Narviksfjällen, där vi skulle startat i Kattarak och gått till Nikkaluokta. Det föll på att norrmännen stängde gränsen. Nästa mål blev Kebnekaisefjällen med bla Sielmavagge och Nallo. Men det föll på en indragen buss mellan Nikkaluokta och Kiruna, och framförallt på sättet STF Fjällbokning bemöter sina kunder. När de la på luren i örat på mig när jag försökte få dem att förstå mitt problem, blev det för mycket. Alla gjorda bokningar avbokades och vandringen flyttades till Grövelsjön.
Det blir med andra ord debut för ett fast boende med dagsetapper. Jag är dock övertygad om att det kommer att bli jättebra, för är det något fjällområde jag verkligen kan så är det Grövelsjön. Ännu en fördel med vandringsflytten till Grövelsjön är att det nu ges möjlighet att delta även för ”turister”, dvs man vill uppleva den härliga stämningen i gänget samt fjällvärlden, men inte delta på alla dagsturerna.
Eftersom det nu är tredje versionen av uppdaterad hemsida så blir det tyvärr inte lika fyllig den här gången.  Krafterna har tagit slut…….

Men det skall bli jättekul att visa gänget mitt älskade GRÖVELSJÖN!

Som vanligt kan ni efter vandringen läsa i bloggen om hur vi har haft det.

 
       
       
 

BLOGG

 
       
         
         
 

  PLANERING

 

 EXEMPEL PÅ DAGSTURER

 
         
         
 

 MAT

 

 UTRUSTNING

 
         
         
 
  
GÄSTBOK
  
                                                           Öppnas i ny flik (fönster)                                                         
 
         
         
 

Tillbaka till Evas STARTSIDAN