1 mars minus 7 grader

Av (en trött) Eva
 
 

Kan inte säga att jag har sovit särskilt gott i natt, kroppen har protesterat varje gång jag vänt mig. Dessutom hade jag svårt att somna igår, tankarna malde igenom loppet gång på gång.
Jag är inte särskilt nöjd med tiden, men det här var ett riktigt kämpalopp. Kroppen ville inte och så var det det där med fötterna. Det var en av mina skönaste målgångar under devisen” I Fäders Spår för framtids segrar.

 
     
 

Länk till Youtube

http://www.youtube.com/watch?v=ZxUx7JavP7I  
       
 
Men nu har jag i alla fall avverkat 16 niomils lopp mellan Sälen och Mora. Egentligen är det 18 gånger, men två år har jag genomfört två lopp, och man får bara räkna ett per år. Så nu har jag bara fyra lopp kvar till den åtråvärda 20-års medaljen.
 
 

Magnus erbjöd sig att ta morgonrundan med Atlas, men det kändes som om jag behövde leda upp alla värkande muskler och leder. Och efter att ha stapplat runt den första delen av rundan, så gick det betydligt bättre i slutet. Men det kändes att fötterna behövde ha lite omvårdnad.

 
     
 

Blåsorna töms på vätska för att sedan plåstras om. Ont gör det i alla fall….
 
     
 
Efter en lugn och skön förmiddag här hemma i stugan åkte vi upp till Fryksås utanför Orsa för att äta en god lunch. Ett besök här uppe i fäbodsbyn hör till traditionen, sommar som vinter. Maten är superb, och utsikten kan man verkligen inte klaga på. En kanonfin vy ut över Orsasjön med Siljan i fjärran och gamla fäbodar i förgrunden.
 
 
 
 


Både Magnus och jag valde fiskalternativet, Röding i löjromssås. MUMS
 
     
 
Vi njöt verkligen av god mat och fin utsikt, samtidigt som vi fängslades av ”väderfenomen” utanför fönstret. Det kom in moln som bildade mäktiga formationer och gav ett häftigt ljus tillsammans med solen. Att vi nu börjar närma oss våren syntes på takdroppet från stuprören.
 
 

Droppen Dripp och droppen Drapp skulle hoppa ner i kapp…
 
 
 
 

Efter lunchen flyttade vi över till sällskapsrummet för att avnjuta kaffet. Det var verkligen skönt att sjunka ner i de mjuka sköna fåtöljerna med ett panoramafönster framför sig.

 
 
   
 
     
 
En verkligt skön och avkopplande dag för oss båda som avslutades med en mysig brasa i stugan.
 
 
 
       
     
     
 

Till STARTSIDAN